Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Ο Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

Στη Σητεία ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές Στίβου του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου στην διοργάνωση «SITIA GEOPARK ROAD RACE 2018» που διεξήχθη την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 500 αθλητές από τα σωματεία της Κρήτης αλλά και από σωματεία της υπόλοιπης Ελλάδας.
Εξαιρετική εμφάνιση για τον Α.Ο. Κισάμου πραγματοποίησε στη σφαιροβολία ο Γιώργος Χατζάκης με βολή στα 9,89 μ. στην κατηγορία Παμπαίδων Β’ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία. Πολύ καλή η εμφάνιση στη σφαιροβολία και από την Κατσικανδαράκη Στέλλα, η οποία με βολή στα 9,61 μ. στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Στο ίδιο άθλημα η Χατζάκη Φρειδερίκη - Μαρία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με βολή στα 4,65 μ. στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Πολύ καλή επίδοση σημείωσε και ο Γιώργος Κυρμπίζος αγωνιζόμενος στα 1000 μ. ΠΠ μίνι. 
Επίσης, εκπροσωπώντας τον Α.Ο. Κισάμου συμμετείχαν: Λοκοζίσκα Κωνσταντίνα – 1000 μ. Παγκορασίδων μίνι, Νικολακάκης Αντώνης – 5000μ. Ανδρών, Νικολακάκη Κάλλια – 1000 μ. Παγκορασίδων μίνι, Κωσταντουδάκη Μαρουσώ – 2500 μ. Παγκορασίδων, Αριστακεσιάν Αλέξανδρος – 2500 μ Παμπαίδων.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές που εκπροσώπησαν τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: