Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

18 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ 65.000ε ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΥ

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μονομελές πλημμελειοδικείων Χανίων με απόντα τον δράστη, που όμως είχε ομολογήσει την πράξη του.Έτσι  καταδικάστηκε ερήμην σε 18μηνη φυλάκιση αλλά και στην εξόφληση του Δήμου με το ποσό των 65.000 που ήταν η ζημιά που υπέστη από την καταστροφή της καντίνας και τους εξοπλισμού της αλλά και του φυλακίου της δασικής υπηρεσίας.
Στο δικαστήριο κατέθεσε ο δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης και η τότε αντιδήμαρχος και σήμερα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταυρούλα Βαρουχάκη.
Η νομική σύμβουλος του Δήμου Κισάμου Άννα Μπενιουδάκη τόνισε πως ο Δήμος ζητούσε τη νομική δίωξη του δράστη που ομολόγησε την ενέργεια της φθοράς της περιουσίας και ταυτόχρονα ποινική δίωξη σε βάρος αγνώστων δραστών αν προκύψει ευθύνη τους. 
Ο καταδικασθείς είναι Αλβανικής καταγωγής και όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο είχε συγγενικό πρόσωπο του που εργάζονταν σε εστιατόριο που λειτουργούσε παράνομα στο Μπάλο και λίγους μήνες πριν είχε κατεδαφιστεί από τις κρατικές υπηρεσίες. 
Ο δήμος πλέον μετά και την απόφαση αυτή θα ασκήσει και αγωγή για να πάρει τα χρήματα απο την ζημιά που υπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: