Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ;

Ίσως ο μοναδικός δήμος σε ολάκερη την Ελλάδα που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί καμιά υποψηφιότητα για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, κάνοντας ακόμα και τους πιο αισιόδοξους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει, είμαστε εμείς!!
Μια καλή μέρα για να ανακοινωνόταν ένας συνδυασμός θα ήταν η χθεσινή μέρα. Μέρα εορτής του πολιούχου της πόλης Άγιου Σπυρίδωνα του Θαυματοποιού ...εντούτοις καμιά κίνηση στον ορίζοντα. Με την κατάσταση όπως είναι και με τις εορτές να πλησιάζουν οι ανακοινώσεις μάλλον θα γίνουν τον επόμενο χρόνο ... φυσικά μπορεί να περιμένει ο ένας τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα ή να φοβάται ο ένας τον άλλο, γιατί για περισσότερες από δυο-τρεις υποψηφιότητες μάλλον δύσκολο το βλέπω ειδικά όσο περνά ο καιρός.
Για να δούμε ποιος θα το πρωτοανακοινώσει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: