Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ

 Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018 και συντονισμένοι στο εορταστικό κλίμα των ημερών, ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου διοργάνωσε δράσεις στα τμήματα στίβου, καλαθοσφαίρισης και αθλοπαιδιών, προκειμένου να ενισχύσει το κλίμα συνεργασίας, χαράς και παιχνιδιού, να μοιραστούμε χαρούμενες στιγμές και – φυσικά!- να ανταλλάξουμε ευχές και να μοιράσει ο Αι Βασίλης δώρα στα παιδιά.
Την Παρασκευή 21/12 και ώρα 16.00 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου εσωτερικό πρωτάθλημα στίβου ανάμεσα στους αθλητές των Ακαδημιών. Το Δημοτικό στάδιο Κισάμου γέμισε με μικρούς αθλητές, όπου με χαρά και χαμόγελα τα παιδιά αγωνίστηκαν και έπαιξαν παιχνίδια στίβου με εμπνευστές τους προπονητές όλων των τμημάτων του ομίλου.
Την σκυτάλη των δράσεων παρέλαβε το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ομίλους, αφού το πρωί του Σαββάτου στις 22/12 έγιναν εσωτερικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι εορταστικές μας δράσεις ολοκληρώθηκαν στο τμήμα Αθλοπαδιών, όπου και προβλήθηκε χριστουγεννιάτικη ταινία, για να προετοιμάσει τους μικρούς μας φίλους για τις χαρμόσυνες μέρες που έρχονται!
Ο Άγιος Βασίλης μας επισκέφθηκε σε όλες τις εκδηλώσεις μας, μοιράζοντας χαρές και χαμόγελα σε όλους, καθώς και δώρα και κεράσματα, για να θυμόμαστε τις φετινές γιορτές και να προετοιμαστούμε να υποδεχθούμε με ενθουσιασμό το 2019!
Καλές Γιορτές με Υγεία σε Όλους,
Χαρούμενα Χριστούγεννα & Ευτυχές το 2019! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: