Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ...

Στα Χανιά είναι τόσοι οι υποψήφιοι του ίδιου χώρου (ΚΙΝΑΛ) που δεν πρόκειται να βγάλουν στήριξη ..μάλιστα όπως διάβασα οι εξ Αθηνών προσπαθούν να πείσουν τους "υπόλοιπους" για "έναν" .... "Αν είναι ένας και οι άλλοι από κοινού υποστηρίξουν αυτόν ή αυτήν, τον έναν ή τη μία, τότε τα πράγματα αλλάζουν, αν όχι τότε την απόφαση θα την βγάλει ..ο Καμίνης." 
Για αυτό πάμε μπροστά...για αυτό κάθε φορά τρώμε τα μούτρα μας και μετά κάνουμε οτι δεν το καταλαβαίνουμε... εξάρτηση και στήριξη όχι σε αυτόν που εμείς θέλουμε, αλλά που αυτοί θέλουν για τους δικούς τους λόγους... χάλια αδιόρθωτα. Και από κάτω εμείς, τα πιστά κομματόσκυλα να περιμένουμε τον κάθε τέτοιο να μας πει ποιος είναι ο ικανός και ποιον πρέπει να ψηφίσουμε... βούγια ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε.
Θα μου πείτε τώρα πρώτη φορά συμβαίνει ή τελευταία ... φυσικά και έχει γίνει και συνεχίζεται, αντί λοιπόν να βρίσκουμε εμείς τον ικανό, μας τον βρίσκουν οι άλλοι, οι καλοθελητάδες, ....μήπως είναι ώρα να ξυπνήσουμε;
- Εμείς βέβαια είμαστε ένας μικρός δήμος και δεν θα έχουμε τέτοια ή θα έχουμε και δεν τα έχω πάρει χαμπάρι; Πάντως και εδώ κάποιοι θα πάρουν στήριξη ανεπίσημα βέβαια και αυτή στην περίπτωση μας γίνεται πάντα δια μέσου του τηλεφώνου. 
- Κουμπάρε ξέρεις εδα ποιος θα μας κάνει την δουλειά έ αυτόν ψηφίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: