Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την Τετάρτη στις 15.30 ο Κισσαμικός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο Ελλάδος. Άλλη μια επιτυχία για την ομάδα μας, που ποιος θα το περίμενε πριν κάμποσα χρόνια οτι θα φιλοξενούσε τους μεγάλους στα Χανιά. 
Στο τελευταίο παιχνίδι με την Παναχαΐκή, η παρουσία μας (Κισαμίτες) ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική και μπράβο που ακούστηκε το κάλεσμα της διοίκησης. Την Τετάρτη θα πρέπει να είμαστε περισσότεροι, η ομάδα έτσι και αλλιώς ξέρουμε πως την λένε, ξέρουμε απο που ξεκίνησε, ξέρουμε και που θα καταλήξει .....κάποτε. Ας αποδείξουμε οτι την αγαπούμε και ας δώσουμε το παρόν και την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: