Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΑ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ;

Το Ποτάμι, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του – λίγο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 – είχε τολμηρά τοποθετηθεί υπέρ των ακομμάτιστων Δημάρχων. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι υπόθεση των τοπικών κοινωνιών, που γνωρίζουν τα προβλήματα, τις λύσεις, αλλά και τα πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν. Οι κεντρικοί κομματικοί μηχανισμοί ή οι κυβερνήσεις δεν πρέπει και δεν μπορούν να αποφασίζουν ποιος είναι ικανός και ποιος όχι να χειριστεί τις τοπικές υποθέσεις.
Με βάση, λοιπόν, τις θετικές αξιολογήσεις των φίλων μας και των στελεχών μας σε όλη τη χώρα ανακοινώνουμε τους 31 Δημάρχους που πρέπει να συνεχίσουν να υπηρετούν τις τοπικές υποθέσεις. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και άλλων επιτυχημένων δημάρχων, καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι συνδυασμοί που στηρίζουν οι φίλοι και τα στελέχη του Ποταμιού. Και θα είμαστε μαζί τους απέναντι στην προσπάθεια των κομμάτων να ελέγξουν τις πόλεις με μοναδικό κριτήριο τις κομματικές ταυτότητες των υποψηφίων.
Ο χάρτης το βράδυ των εκλογών δεν θα πρέπει να έχει χρώματα και αν έχει αυτό θα είναι ήττα της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών.

Στους 31 όπως ξέρετε υπάρχουν και 4 απο την Κρήτη με ποιο κοντινό μας τον Γιάννη Μαλανδράκη, οπότε περιμένουμε τις ανακοινώσεις για τους άλλους πετυχημένους δημάρχους, ή υποψήφιους δημάρχους να δούμε αν είμαστε και μεις μέσα. 
Βέβαια κάτι μου λέει οτι δεν θα βγάλει άχνα για εμάς... αλλά ας περιμένουμε να δούμε μπας και κάνουμε λάθος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: