Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου και τον Αθλητικό Όμιλο «ΚΥΔΩΝ» Χανίων και με την στήριξη του Ποδοσφαιρικού Σωματείου «Κισσαμικός»,  του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Καλλεργιανών Μαρεδιανών Βαρδιανών & Δάφνης «Η Βάρδια», του Συλλόγου Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα», του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας, του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πλοκαμιανών, της Νεολαίας Κισάμου και του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου συνδιοργανώνουν σκακιστικούς αγώνες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 
Συγκεκριμένα την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ι.Μ. Κισάμου & Σελίνου θα διεξαχθούν σκακιστικοί αγώνες στους οποίους είναι ελεύθερο να αγωνιστεί όποιος θέλει. Η έναρξη της εκδήλωσης ορίζεται στις 10.30 π.μ. και θα γίνει παρουσίαση από τον προπονητή του Α.Ο. Κισάμου, Παναγιώτη Πανταβό, ο οποίος θα παίξει ταυτόχρονα με 2 παίχτες με τυφλό σύστημα  (σιμουλτανέ blind), ενώ οι σκακιστικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.30 π.μ.. Όλοι οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Στον Α’ Όμιλο η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη ενώ στο Β’ Όμιλο θα συμμετέχουν παιδιά κάτω των 8 ετών. Σκοπός της διοργάνωσης είναι όλα τα έσοδα να δοθούν στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο καθώς και η ευαισθητοποίηση όλων – και ιδιαίτερα των νέων - τη αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας. 
Για την μετάβαση των αθλητών και των συνοδών τους από τα Χανιά, στο χώρο των αγώνων θα χρησιμοποιηθεί λεωφορείο ΔΩΡΕΑΝ, το οποίο θα αναχωρήσει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ. από το Ρολόι. Θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια στους νικητές και νικήτριες κάθε ομίλου των
αγώνων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail aokisamou@gmail.com και στο τηλέφωνο 6980 814650 (Παναγιώτης Πανταβός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: