Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΛΕΤΕ; Ή ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ;

Ένα τρελό σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες και σιγοψυθιρίζεται σε όσους ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ένα όνομα που θα πάρει την νίκη και τον δήμο και ακούει στο όνομα Σκουλάκης Μανώλης. Αν και έχει δηλώσει ο πρώην υπουργός ότι δεν ενδιαφέρεται και δεν συνεχίζει στα της αυτοδιοίκησης δεν θα μας φανεί παράξενο μιας και ξέρουμε ότι και παλαιότερα στα καλά χρόνια του ΠΑΣΟΚ ξαναεπιστρατεύθηκε μαζί με άλλες προσωπικότητες της πόλης.  Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει μια συνεργασία με τον νυν δήμαρχο κ. Σταθάκη μιας και δεν πιστεύω να δούμε και Σκουλάκη και Σταθάκη. Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια που ενδεχομένως να βγαίνουν έξω και για κάποιους σκοπούς.. ο καιρός θα δείξει. 
Πάντως στην χθεσινή μου ερώτηση γιατί δεν ανακοινώνουν οι ενδιαφερόμενοι τις υποψηφιότητες τους, όπως κάνουν αλλού, πήρα μια καλή απάντηση ....."Αν δεν τελειώσουν οι ελιές οι δυο από τους τρεις δεν πρόκειται να κάνουν καμιά κίνηση". Οι δυο από τους τρεις... μάλλον ασχολούνται με το λάδι....χαχαχαχα
Μιας και αναφέραμε ΠΑΣΟΚ ..το ΚΙΝΑΛ λοιπόν που είναι η μετάλλαξη του άρχισε να ψάχνει τους υποψήφιους βουλευτές του και όπως είδαμε χθες στα Χανιά επικρατέστεροι είναι οι..... Λίτσα Κουρουπάκη, ο δικός μας Γιάννης Κουρτάκης (υπεύθυνος αγροτικού στην Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ Χανίων), ο Γιώργος Πολιουδάκης (πρώην δήμαρχος) και ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕΧ και του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Γιάννης Μαργαρώνης (πλάκα θα έχει τι θα κάνουν οι δεξιοί φίλοι του στην Κίσαμο).
Για τον Γιάννη Κουρτάκη δεν θα πούμε τίποτα τον ξέρουμε, τον ζούμε, αγωνίζεται και είναι σταθερός στις ιδέες και στις απόψεις του, οπότε του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: