Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

 Ξεκίνησαν χθες το απόγευμα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου που γίνονται στο Τσατσαρωνάκειο πολυκέντρο της Μητρόπολης.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε παραδοσιακά κάλαντα από τον σύλλογο Ριζιτών η "Κίσαμος" και από την σχολή Παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.
Οι μικροί μαθητές παραδοσιακών οργάνων της ΙΜΚΣ τέλος αφού συνόδευσαν τους "Ριζίτες" στα κάλαντα έπαιξαν Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά τραγούδια.
Το σημερινό πρόγραμμα που αρχίζει στις 10-12 το πρωί περιλαμβάνει διαδραστικό παιχνίδι-παραμύθι για μικρά παιδιά απο την προπονήτρια-νηπιαγωγό του Α.Ο Κισάμου κ. Κέλλυ Νικολακάκη με τίτλο "Παιχνίδια του χθες και του σήμερα".
Το απόγευμα 18.30 θεατρική παράσταση από το ΚΑΠΗ Χανίων "Γαμπροί της Ευτυχίας".
Την Κυριακή έχουμε το σκάκι από τις 11.30 ως και 13.30 με είσοδο ελεύθερη.
Στο φουαγέ του πολύκεντρου λειτουργεί και Χριστουγεννιάτικο παζάρι για μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: