Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΝΝΑΧΩΡΙΟΥ

 Στην παλιά εκκλησία της Υπαπαντής συναντήθηκαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του πρώην Δήμου Ιναχωρίου στην πρώτη συνάντηση επικοινωνίας με το Δ.Σ της ΕΠΟΦΕΚ 
 Στην διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης ακούστηκαν τα προβλήματα και οι δυσκολίες των συλλόγων, του ορεινού τμήματος της Δυτικής Κισάμου και ανταλλάχτηκαν απόψεις για την καλυτέρευση των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής, που έχει τόσα να προσφέρει στους επισκέπτες της εκτός από τον επίγειο παράδεισο της, το Λαφονήσι. Η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική και ευχή όλων να πραγματοποιηθούν όλες οι σκέψεις αλλά και εξαγγελίες των Δ.Σ των συλλόγων της περιοχής.
Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε ο σύλλογος Νέοι Ορίζοντες στην πολύ όμορφη και ζεστή αίθουσα του Ενοριακού κέντρου Βλάτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: