Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Κάποιοι λένε ότι είναι νωρίς για να αρχίσουν οι μαζώξεις, οι τοπικές αυτοδιοικητικές μαζώξεις.. που σκοπό έχουν να κλειστούν, να καπαρωθούν, όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα καλά χαρτιά που κυκλοφορούν στην πιάτσα.
Κάνουν λάθος όμως γιατί ήδη η προεκλογική κίνηση στην περιοχή μας άρχισε και μάλιστα με πολλές μυστικές συναντήσεις ...
Δυο συνδυασμοί είναι σίγουροι ότι θα κατέβουν καιρό τώρα και οι προσπάθειες τους να καπαρώσουν τα γερά χαρτιά έχουν αρχίσει.
Η δημοτική αρχή και με τον κ. Σταθάκη κάνει ντεμαράζ τους τελευταίους μήνες να δείξει ότι μπορεί να κάνει πράξη αυτά που έχει υποσχεθεί. Δύσκολο να γίνουν όλα, αλλά κάποια θα γίνουν, μάλιστα όπως ακούγεται έχουν και άλλα στην ατζέντα τους. Αυτοί πάντως θα κάνουν εγκαίνιά και σε ταρτάν και σε παιδικές χαρές.
 Από την άλλη ο κ. Μυλωνάκης που όλοι τον θεωρούν φαβορί, ξεκίνησε και αυτός να κάνει τις σχετικές επαφές του με πρόσωπα που είναι ήδη εκλεγμένα σε συλλόγους.... προέδρους, γραμματείς και φαρισαίους. Δύσκολες επαφές μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι κάθε ένας από αυτούς εκτός των άλλων έχει και την δική του προσωπικότητα. 
Χθες έγινε και μια τρίτη συνάντηση με πρόσωπα που δεν ανήκουν σε αυτούς τους χώρους με μια προσπάθεια να δουν αν υπάρχει κοινή συνιστώσα και αν μπορούν δίχως πολλά να συνεργαστούν για το καλό της περιοχής. Ονόματα δεν λέμε αλλά είναι γνωστοί παλιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί. 
Καθόλου νωρίς λοιπόν για "ψησίματα" ειδικά όταν πρέπει να εξασφαλίσεις και την στήριξη των "μεγάλων" επιχειρηματιών της περιοχής μας, που μπορεί να μην φαίνονται αλλά σίγουρα χρειάζονται και παίζουν ρόλο.
Πάντως η "τράπουλα" στις επόμενες εκλογές θα είναι πολύ ανακατεμένη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: