Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.....ΚΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

Αργά αλλά σταθερά προχωρά το ταρτάν, στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας. Μάλιστα τώρα που θα έχουμε μια επίσημη και μια ανεπίσημη ομάδα στα κουλουάρ του, θα περιμέναμε να πήγαιναν τα πράγματα γρηγορότερα! Ίσως φταίει η βροχή, ίσως φταίει ότι το χρώμα δεν είναι το επιθυμητό, ίσως φταίει η αδιαλλαξία κάποιων, ίσως δεν φταίει τίποτα απ' όλα αυτά και απλά σαν κι όλα μας πάμε με χαμηλές ταχύτητες. 
Πάντως με τον ρυθμό αυτό αλλά και τις τρικλοποδιές που βάζουμε καθημερινά στους εαυτούς μας (είμαστε η μόνη περιοχή που ζητάμε να γίνουν έργα και μόλις μας τα δώσουν κάνουμε αγώνα να μην γίνουν) βλέπω να αργούμε πολύ και ίσως χάσουμε το επόμενο έργο, που είναι η ανάπλαση του δημοτικού σταδίου, έργο που το χρηματοδοτεί και το εποπτεύει εξ ολοκλήρου η Περιφέρεια. 
Μακάρι να κάνω λάθος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: