Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ

2.ΟΟΟ€ ίσως και παραπάνω επικήρυξαν το κτήνος που σκότωσε με 5 σφαίρες την έγκυος σκυλίτσα...στο Δήμο Πλατανιά. Αυτό το ξέρετε, το έχετε ακούσει και το διαβάσατε στα ΜΜΕ. Η απορία μου και ίσως να κάνω λάθος γιατί μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί δίωξη κατά αγνώστου, γιατί δεν επεμβαίνει η αστυνομία; Το κτήνος που έκανε αυτήν την ενέργεια και μάλιστα δημόσια είναι επικίνδυνος για όλους μας.  
Φυσικά δεν χρειάζονται και χρήματα για μια τέτοια πράξη... τον εγκληματία τον δείχνεις απλά, γιατί σκότωσε κάτι που δεν μπορούσε να αμυνθεί, να αποφύγει, να κάνει κάτι για να σωθεί και ίσως το ξανακάνει με την ίδια ευκολία και αργότερα. Παραδειγματική τιμωρία, αυτό χρειάζεται για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι που τα πετάνε σε κάδους ή τα αφήνουν στις εθνικές για σίγουρο θάνατο. Η σιωπή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συνενοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: