Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Τριάντα δύο δήμαρχοι παραπέμπονται από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών επειδή δεν υπέβαλαν η υπέβαλαν εκπρόθεσμα δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) όπως όφειλαν εκ του νόμου.
Στον κατάλογο των ονομάτων που δημοσιεύει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «DOCUMENTO», και αναδημοσιευει η Αυτοδιοίκηση καταγράφονται τα 32 ονόματα των δημάρχων που δεν τήρησαν το γράμμα του νόμου και τώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον εισαγγελέα.
Η παραπομπή των ανωτέρω στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έγινε μετά από εισήγηση του εισαγγελέα πλημμελειοδικών και επίκουρου μέλους της επιτροπής Νικολάου Αντωναράκου.
Συγκεκριμένα 17 από τους συγκεκριμένους δημάρχους δεν υπέβαλαν πότε δήλωση πόθεν έσχες, ενώ 15 υπέβαλλαν εκπρόθεσμα.
Η εισήγηση Αντωναράκου έγινε δεκτή από την επιτροπή της Βουλής, παρότι η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου φάνηκε να αμφιταλαντεύεται γιατί δεν ήθελε να υπάρξει φόρτος εργασίας για τους εισαγγελείς.
Ανάμεσα στα ονόματα που δεν υπέβαλαν πόθεν έσχες φιγουράρουν και τα ονόματα των κ. Σταθάκη Κισάμου και κ. Περράκη Κανδάνου Σελίνου. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κισάμου είπε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί οτι:
"Πρόκειται για κάτι καθαρά διαδικαστικό. Το σύστημα δεν δέχθηκε κάποια από τα στοιχεία που είχαμε καταθέσει κι έτσι δεν υποβάλαμε τότε την δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Δεν τίθεται ζήτημα, το γνωρίζουμε το θέμα. Είναι η τρίτη φορά που με καλούν για κατάθεση για το συγκεκριμένο πόθεν έσχες. Τα επόμενα χρόνια έχει υποβληθεί κανονικά"
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: