Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Tο Σάββατο 4 Αυγούστου, λήγουν τα δωρεάν μαθήματα κολύμβησης που διοργάνωσε ο Δήμος Κισάμου με απόλυτη επιτυχία για 4η συνεχόμενη χρονιά  «Εις μνήμην του Θεόδωρου Εμμ. Σταθάκη». Το πρόγραμμα παρακολούθησαν 90 περίπου παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. 
Στα πλαίσια του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 10:00 στην παραλία "Μαύρο Μόλο" εκδήλωση λήξης κατά την οποία τα παιδιά θα πραγματοποιήσουν κολυμβητικές επιδείξεις και στη συνέχεια θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: