Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως Ι. Ναού Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού, και ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, με την στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου "η Βάρδα" Καλλερνιαμών, διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε Μουσική Βραδιά με τον λαϊκό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή. Τρίτη 21 Αυγούστου στο Ευτυχία Palace. Είσοδος 10€. Ώρα έναρξης 23.00. Προπώληση Εισιτηρίων: Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, Ζαχαροπλαστείο Παπαδάκη, Χορευτάκης Τours Κίσαμος, Καφέ ΚΗΠΟΣ, Hondos Center. Τηλ. Κρατήσεων: 6945546560, 6951850899, 2824022281.

3 σχόλια:

Παπαδημητράκης Μενέλαος είπε...

Αναρωτιεμαι τι ειναι πιο χρησιμο εν ετει 2018; Ενα κλειστο Γυμναστηριο; ή μια εκκλησια οπου απο τον Δημαρχο, επιτροπες, συλλογοι μεχρι τον απλο λαο (ποιμνιο) δινουν το βαρος τους εκει. Απο κληρωσεις μηχανακιων, μεχρι συναυλιες, τωρα πανταζης, μετα τι;;

Unknown είπε...

Μην λες την αλήθεια. Θα πάθεις ότι έπαθα εγω.θα γίνεις παρυσακτος.

Unknown είπε...

Κλειστό γυμναστηριο,παιδικες χαρες,παρκο κυκλοφοριακης αγωγης κτλ μπορουν να περιμενουν...ή εν πασει περιπτώσει να μεγαλωσουν ολα τα παιδιά για να ειναι αχρείαστες τετοιες δομες.