Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

1ος ΔΙΑΠΛΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Ο Κώστας Βαρουχάκης σκέφτηκε αυτό το τολμηρό επιχείρημα και αφού το κατάφερε μας το προσφέρει και σαν ετήσιο γεγονός. Είμαι σίγουρος οτι θα βρει και άλλους μιμητές τα επόμενα χρόνια, όχι για να σπάσουν τον χρόνο του, αλλά για να δουν αν μπορούν και αυτοί να κάνουν το τόλμημα αυτό. Θεωρώ μια πολύ καλή ιδέα λοιπόν να το καθιερώσουμε και τα έσοδα αυτού του δύσκολου αγώνα να πηγαίνουν για καλό σκοπό. 
Μέρη Πηγάδι - Χώνη 6 ναυτικά μίλια ή 11 χιλιόμετρα κολυμπώντας στον κόλπο της Κισάμου.
Ας το σκεφτούν πρώτα οι καταδυτικοί σύλλογοι και μετά νομίζω οτι θα βρεθούν αρκετοί που κάθε χρόνο θα έρχονται για το γεγονός.
Υ.Σ Φυσικά την απονομή θα την κάνουν (πλάκα κάνω τώρα) και οι δυο δήμαρχοι μιας και η περιοχή βάσει του Καλλικράτη ανήκει στον Πλατανιά, εκτός αν  τον κάνουμε ανάποδα......

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ήθελα να μάθω για το χρόνο που έκαναν οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι.