Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Σταθάκης Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Κισάμου σε θέματα παιδείας, κ. Δερουκάκης Εμμανουήλ και ο πρόεδρος της Β/θμιας σχολ. Επιτροπής κ. Γλαμπεδάκης Βασίλειος, με αφορμή την εκδήλωσης απονομής επαίνων στους αριστούχους μαθητές  των σχολείων του Δήμου μας που πραγματοποιήθηκε στις 22/8/2018 στο Δημαρχείο Κισάμου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν-για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά - στην άρτια και επιτυχημένη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης που έχει σκοπό να επιβραβεύει την προσπάθεια των μαθητών κάθε χρόνο και να γίνεται εφαλτήριο προσπαθειών και προς τα υπόλοιπα παιδιά.
Ειδικότερα ευχαριστεί:  
Τον Πρόεδρο τις Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου κ. Κουφάκη Μιχαηλ.
Την υπάλληλο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου κ. Μαρακάκη Βίκυ.
Την κεντρική Ομιλήτρια κ. Κουρούπη Αναστασία Φιλόλογο 1ου Γυμνάσιου Κισάμου 
Την γραμματέα της σχολικής επιτροπής κυρία Σοφουλάκη Ελισάβετ.
Για τη παρουσίαση της εκδήλωσης την κ. Παπαντωνάκη Αντωνία συμβασιούχο υπάλληλο του Δήμου Κισάμου  
Τους χορηγούς την κα Γλαρίτη Δήμητρα, υπεύθυνη υποκαταστήματος Γερμανός Κισάμου, τον κ. Δεσποτάκη Δημήτρη υπεύθυνο του καταστήματος Vodafon Κισάμου, για την προσφορά των δύο τάμπλετ που δόθηκαν στους δυο πρώτους που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις. 
Επίσης ευχαριστεί όλους τους διευθυντές - εκπαιδευτικούς μαθητές  γονείς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας για να μην στερούνται τίποτα τα σχολεία μας ώστε απρόσκοπτα να παρέχουν το εκπαιδευτικό έργο.
Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε από καρδίας τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
 Καλή πρόοδο σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: