Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΠΕΦΤΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ

 - Φτιάχνονται οι χωματόδρομοι μέσα στην πόλη, δρόμοι βασικής κυκλοφορίας, κοντά σε σχολεία και γυμνάσια που είχαν ταλαιπωρήσει τους κατοίκους που έμεναν εκεί, αλλά και τους εκατοντάδες μαθητές που αναγκαζόταν να περπατάνε στις λάσπες για να φτάσουν στο σχολείο τους.
2ο Γυμνάσιο, 3ο δημοτικό σχολείο και 5ο νηπιαγωγείο αποκτούν άσφαλτο οι δρόμοι τους.
Μάλιστα εγκρίθηκε και η μελέτη αντικατάσταση της ασφάλτου σε πολλά σημεία που έχει περάσει ο βιολογικός εντός και εκτός πόλης και έχει κάνει τους δρόμους επικίνδυνους. Σήμερα έγινε μια επιθεώρηση σε δρόμους εντός της πόλης και λίαν συντόμως θα ξηλωθεί η άσφαλτος σε αυτούς που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν μέσα στην μελέτη είναι και αυτός της Αγαμέμνονος, αλλά αυτός ο δρόμος πρέπει να φτιαχτεί από την Σκαλίδη ως και την διασταύρωση του Μαύρου Μώλους και γρήγορα. Είναι επικίνδυνος και τον χειμώνα περισσότερο μοιάζει με λίμνη, παρά με δρόμο. Εξάλλου είναι κι ένας απο τους τουριστικούς!!!! δρόμους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: