Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια προς τον αθλητή Κωνσταντίνο Βαρουχάκη για την απόλυτα επιτυχημένη πρωτοβουλία του για τον διάπλου του Κόλπου της Κισάμου (με αφετηρία το Ακρωτήριο Γραμβούσας και τερματισμό το Ακρωτήριο Σπάθας), η οποία αφιερώθηκε στον αδικοχαμένο Σπύρο Μουντάκη και είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Κουτουφιανών. 
Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός συμπορεύεται με την αλληλεγγύη και αποτελούν τρανό παράδειγμα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης όλων.
Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: