Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

Σήμερα έχει δημοτικό συμβούλιο με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα ημερησίας διάταξης ...όμως είμαι σίγουρος ότι η κουβέντα θα πάει προ ημερησίας ....
-Δικαστικά λένε οι φήμες θα κινηθούν οι δυο ισχυροί του δήμου μας μετά και την ανταλλαγή των περίφημων επιστολών, πριν κανένα μήνα.
Μια εξέλιξη που δεν την περιμέναμε, μιας και είναι γνωστό πλέον ότι οι δυο αυτοδιοικητικοί θα ξανασυναντηθούν στις επόμενες εκλογές, το δήλωσαν άλλωστε, με ένα εκλογικό σύστημα που θέλει καλές συνεργασίες. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα φτιάξουν ως τότε.... γιατί ο τόπος χρειάζεται συνεργασίες δυνατές και καθαρές.
 - Κάνει θαύματα και του το αναγνωρίζουν στον Αποκόρωνα, μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος ο δήμαρχος Αποκορώνου τον εκθειάζει για τις ιδέες του και την προσφορά του... βέβαια θεωρείτε σίγουρο ότι θα κατέβει πάλι, στις επόμενες εκλογές στην Κίσαμο, με τον κ. Μυλωνάκη οπότε μαλλον τον έχασαν από τον Αποκόρωνα...
 - Τρία ονόματα λένε παίζουν για την ηγεσία της τρίτης ομάδος που θα κατέβει στην περιοχή μας και είναι μια συνέχεια της ομάδος του κ. Κουκουράκη. Ο ένας εξ αυτών είναι αδοκίμαστος ενώ οι δυο άλλοι είναι παλιές καραβάνες και με πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση, το ερώτημα είναι βέβαια αν θέλουν να ηγηθούν μιας ομάδος που θα μπει σφήνα στους μεγάλους ή απλά κατεβαίνουν για να είναι στα "πράγματα". Πάντως εδώ πρώτο λόγο έχει το κόμμα!!!
- Όσο για την υποψηφιότητα του Παναγιώτη στα Χανιά.... μετά του Σκουλάκη θα είναι ο επόμενος Κισαμίτης που θέλει να μπει "στα σαλόνια" της πρωτεύουσας.
- Τέλος υπάρχει ενδεχόμενο να μην δούμε το ιστορικό ΚΚΕ να κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές, που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια (2010-2014).  

Δεν υπάρχουν σχόλια: