Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

H Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, επιθυμώντας να στηρίξει και ενισχύσει την μαθητιώσσα νεολαία στον στίβο, δοκιμασία των εξετάσεων, τελεί το εσπέρας της Παρασκευής, 11 Μαΐου και από ώρα 8.00 μ.μ. έως 11.00 μ.μ.
Νυκτερινή Θεία Λειτουργία στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, επί τη έναρξη των πανελληνίων και ενδοσχολικών εξετάσεων, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.
Καλείται η μαθητιώσα νεολαία του τόπου μας όπως μετάσχει εις την Θεία Λειτουργία, προετοιμαστεί για να κοινωνήσει των Αχράντων Μυστηρίων, προσευχηθεί και αντλήσει δύναμη από την αγάπη του Θεού για την δοκιμασία της αυτή.
Στο τέλος θα αναπεμφθεί ειδική προσευχή-ευχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: