Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

ΜΠΑΧΑΛΟ ......

Ο κ. Σταθάκης είναι υπέρ της απλής αναλογικής και μάλιστα έκανε και δήλωση στα ΜΜΕ, ο κ. Μυλωνάκης ούτε που θέλει να ακούσει για αυτό το εκλογικό σύστημα. Ο Κλεισθένης είναι ατελής παραδέχονται με ένα στόμα και οι δυο.
Τον διάβασα μια φορά, αλλά χρειάζεται περισσότερο μελέτη, μιας και ορισμένα πράγματα δεν τα ξεκαθαρίζει, αυτό είναι αλήθεια...Πάντως γα να σας φέρω και πιο κοντά στα πράγματα, σας λέω οτι αν γινόταν οι περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές με την απλή αναλογική.... θα είχαν πάρει οι συνδυασμοί:
Μυλωνάκης: 14 έδρες απο 7 που έχει σήμερα
Σταθάκης:       9 απο 16 που έχει σήμερα
Αννουσάκης:  3  από 4 που έχει σήμερα
και ο Σοφοκλής θα είχε μια έδρα απο καμιά που έχει σήμερα.
Και το σπουδαιότερο θα αναγκαζόταν ο πρώτος να δώσει θέση αντιδημάρχου σε κάποιον απο την αντιπολίτευση...
Μπάχαλο λένε οι μεν, για το καλό της αυτοδιοίκησης λένε οι δεν.... 
Φυσικά χωρίς πόρους μια απο τα ίδια θα έχουμε, ειδικά στην γειτονιά μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: