Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ


Τη Δευτέρα, 14 Μαΐου, μνήμη του Αγίου Θεράποντος, εορτάζει το παρεκκλήσιο του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου, σύμφωνα με το παρακάτω Πρόγραμμα:
Κυριακή 13.5.2018 Ώρα 18.00. Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Μετά τον Εσπερινό θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα και μουσική.
Δευτέρα 14.5.2018 Ώρα 07.00. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Μετά πέρας της Θ. Λειτουργίας θα τελεσθεί Μνημόσυνο υπέρ των μεγάλων ευεργετών και δωρητών του Ιδρύματος, ως επίσης και υπέρ των αποβιωσάντων ενοίκων του Ιδρύματος. Κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα εκτεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του εν Αγίοις πατρός ημών Θεράποντος, Αρχιεπισκόπου Κύπρου.
Εκ της Διεύθυνσης του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: