Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ-ΓΕΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Κισάμου σας προσκαλεί στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου, στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ-ΓΕΛ Κισάμου από τις 9.00 π.μ. έως και τις 2 μ.μ..
Στην αιμοδοσία, που θα γίνει σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» , μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα άτομα ηλικίας από 18 έως και 65 ετών αλλά και τα άτομα άνω των 17 ετών μετά από υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.
Βασικός σκοπός της δράσης είναι 
"Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ".
Σας περιμένουμε ....
Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κισάμου
Ζουριδάκης Νεκτάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: