Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Συναυλιακή Εκδήλωση για τα 50ά γενέθλια της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, των Χορωδιών της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, υπό την διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου κ. Γεωργίου Χαχλάκη και της μεικτής χορωδίας «Άγιος Ιωάννης Χρυστόστομος» Θεσσαλονίκης, με μαέστρο τον Καθηγητή Θεολογίας (Α.Π.Θ.) και Μουσικό κ. Χρυσόστομο Σταμούλη. Οι Χορωδίες θα αποδώσουν Τραγούδια της Μικράς Ασίας καθώς και χορωδιακές διασκευές σύγχρονου Ελληνικού Τραγουδιού. Σάββατο 12 Μαΐου, ώρα 19.00, κεντρικό Αμφιθέατρο Ορθοδόξου Ακαδημίας, Κολυμβάρι.
Είσοδος Ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προσφέρουν διάφορα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αννουσάκειου Ιδρύματος, (Τυποποιημένα τρόφιμα, φαρμακευτικά είδη κ.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: