Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με αφορμή την τέλεση των 3ων Μικρών Ολυμπιακών Αγώνων η Δ/ ντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων κι οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν: Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνεργασία, το ενδιαφέρον, τη βοήθεια, τη συμπαράσταση, τις ιδέες και την παρουσία του στη σημερινή μας εκδήλωση. Η επιτυχία της εκδήλωσης δε θα μπορούσε να είναι το ίδιο μεγάλη χωρίς τη στήριξη σας. Ευχαριστούμε ξεχωριστά τον κ. Ψαράκη Νεκτάριο, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την καθημερινή του επίβλεψη και παρουσία, σε όλο το διάστημα προετοιμασίας των αγώνων. Σας ευχαριστούμε για όλα!
Το Δήμο Κισάμου και ξεχωριστά τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Κουφάκη Μιχάλη που ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματά μας, πρόσφερε γενναιόδωρα και στήριξε το σχολείο μας.
Τη φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου κι ιδιαιτέρως τον Αρχιμουσικό κ. Κουτσογιαννάκη Σπυρίδωνα που με τη συμμετοχή τους κατάφεραν να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα στην τελετή έναρξης.
Το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κισάμου για την παροχή υγειονομικής κάλυψης καθόλη τη διάρκεια των αγώνων.
Τους Διευθυντές, τους εκπ/κούς φυσικής αγωγής και τους μαθητές των γειτονικών μας σχολείων που με προθυμία δέχτηκαν την πρόταση μας.

Τους παρακάτω χορηγούς για τις ευγενικές τους προσφορές:
SYNKA Κισάμου, το διαφημιστικό γραφείο graphica της κας Γιούλης Λυκάκη, το κατάστημα "Δωρότυπον" του κ. Γεωργίου Γιουρουκάκη, τα Ζαχαροπλαστεία Παπαδάκη και Σημανδηράκη, τα αρτοποιεία Πατεράκη και Χαιρετάκη.
Η Δ/ ντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων
κι οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: