Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΙΚΑΚΗ

Απάντηση στα όσα κατηγορεί τον δήμο Κισάμου, σχετικά με την κατάσταση στο Ελαφονήσι, έδωσε ο Κυριάκος Κογχυλάκης πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βάθης.
- Κύριε Μπικάκη μάλλον θέλετε περισσότερες ομπρέλες τη νέα σεζόν, γιατί για την προστασία του Λαφονησιού σιγά μην νοιάζεσαι... Διάβασε πρώτα την ΕΜΠ. Λαφονησίου, μετά εφάρμοσέ την έστω κατά 20- 30% και μετά έλα μιλήσουμε για προστασία του τόπου μας γενικά... το κεδρόδασος που ανήκει και πως το προστατεύετε; Τους δρόμους που χαράξατε μέσα στο natura και σας σταματήσαμε με τον εισαγγελέα τα ξεχάσατε ή το ότι εδώ και 10 χρόνια η καντίνα σας κλείνει στις 5μμ και καθαρισμός της παραλίας γίνεται την επομένη το πρωί, σας ξέφυγε από την αναφορά σας στην προστασία του Λαφονησιού... Δυστυχώς και λυπούμαι που το αναφέρω αλλά προστασία και συνεργασία για τη σωστή λειτουργία του όλου πακέτου που λέγεται Λαφονήσι υπήρχε μόνο επί Κωστή Κουκουράκη και Γιώργο Ζουριδάκη, εκεί στο μακρινό 2000 - 2009... και επειδή δεν με ξέρεις μάθε ότι είμαι ένας, ίσως ο μικρότερος από τους "έχουν γνώση οι φύλακες" που λέει και ένας φίλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: