Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΜΥΛΟ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΔΑΣ

Στον παλιό ανακαινισμένο νερόμυλο της Ποταμίδας, στοιχείο αναπόσπαστο της ιστορίας του χωριού, έγινε η μουσική βραδιά χθες, που διοργάνωσαν πολιτιστικός σύλλογος Ποταμίδας και σύλλογος προβολής Κισάμου η "Γραμβούσα". 
Ο Μύλος του Νταντινάκη, τελευταίος μυλωνάς, αναστηλώθηκε ριζικά όπως βλέπουμε στις φωτο από Τοπική Κοινότητα Ποταμίδας, σε συνεργασία με τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού, τον Δήμο Κισάμου, αλλά και με την οικονομική συμμετοχή κατοίκων του χωριού, όπως και των απανταχού Ποταμιδιανών.
Για την ιστορία το Acoustic τrίο Μιχελιουδάκης-Χαρτζουλάκης-Χειλιουδάκης ήταν απολαυστικό. Μπράβο στην ιδέα που απ' ότι άκουσα θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά με συνεργασίες με άλλους συλλόγους εκτός πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: