Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Σύσκεψη στον δήμο για να μπορέσουν να βρουν την χρυσή τομή ώστε το ασθενοφόρο να έχει 24 υπηρεσία και να μην παρουσιάζει τα κενά που υπάρχουν μετά και την διαρροή του εγγράφου για τον μήνα Σεπτέμβριο, που φαίνεται καθαρά ότι για 128 ώρες δεν υπάρχει οδηγός, θα γίνει τις επόμενες μέρες μεταξύ δήμου Κισάμου και Κέντρου Υγείας.
Μάλιστα είναι τόσο ξεκάθαρο το έγγραφο που καλό είναι να καταλάβουν ότι μια περιοχή με 20.000 τουρίστες ακόμα, 12.000 μόνιμο πληθυσμό, με τόσες παραλίες και σε μια έκταση 350 τ.χ δεν πρέπει να μένει ..απροστάτευτη ούτε λεπτό.
Τώρα το θέμα με τους εθελοντές οδηγούς είναι και αυτό πολύ ξεκάθαρο, μάλιστα απορώ γιατί θεωρούνται απειλή, από την στιγμή που χρειάζονται. Το διαπιστώσαμε και προχθές ότι οι εθελοντές οδηγοί του ασθενοφόρου, ειδικά ο Γιάννης ο Χοχλάκης, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ακόμα και όταν είναι χίλια κομμάτια μετά από νυχτερινές βάρδιες στα απορριμματοφόρα. Ο εθελοντής οδηγός δεν είναι για να κάνει υπηρεσίες, είναι να βοηθάει όταν θα χρειαστεί. Δεν τρώει θέση κανενός αφού έτσι και αλλιώς προσλήψεις δεν γίνονται και φυσικά δεν έχει απαίτηση να πληρωθεί, το κάνει εθελοντικά. Φυσικά και δεν παραιτείται γιατί δεν είναι διορισμένος πουθενά.
Ας σταματήσουν λοιπόν να παίζουν κάποιοι με την υγεία μας, ας σταματήσουν επιτέλους να μιλάνε όλοι που βλέπουν πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από κάθε δημοσιοποίηση ενός κακού και άσχημου γεγονότος, ας σταματήσουν να μιλάνε οι υπόλογοι μιας και η δουλειά τους είναι άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: