Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΠΑΛΟΥ

 Ο Δήμαρχος Κισάμου προκηρύσσει πρόχειρο µειοδοτικό διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη προσφορά, για την εργασία καθαριότητας της προστατευόµενης περιοχής του Μπάλου, διάρκειας έξι µηνών, προϋπολογισθείσας αξίας 53.112,63 Ευρώ συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ 23%.
Ο χώρος παροχής εργασίας είναι η προστατευόµενη περιοχή του Μπάλου τ.κ. Γραµβούσας ∆ήµου Κισάµου. Το χρονικό διάστηµα παροχής εργασιών καθαρισµού της περιοχής, θα είναι για 6 µήνες µε έναρξη την υπογραφή της σύµβασης µε τον ανάδοχο. Ο ανάδοχος που θα αναλάβει την καθαριότητα της προστατευόµενης Περιοχής του Μπάλου και υποχρεούται:
Α) να καλύψει όλον τον αναγκαίο εξοπλισµό για την εκτέλεση της εργασίας αν και εφ΄όσον χρειασθεί
Β) να διαθέσει το ανάλογο προσωπικό και τον αντίστοιχο εξοπλισµό µε τα απαραίτητα εργαλεία και είδη ατοµικής προστασίας. Οι εργασίες καθαριότητας θα πραγµατοποιούνται µε 6 εργάτες προσωπικό που θα απασχολείται 26 ηµέρες µηνιαίως, µε ωράριο ως ορίζει ο νόµος, για 6 µήνες.
Ο διαγωνισµός θα διενεργηθεί στο Δηµαρχείο Κισάµου την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 και ώρα 11η πρωινή ενώπιον της αρµόδιας Επιτροπής Διαγωνισµού. Μετά το πέρας αυτής της ώρας λήγει η προθεσµία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν, θεωρούνται εκπρόθεσµες και επιστρέφονται. Αµέσως µετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών.
Στη δηµοπρασία γίνονται δεκτά φυσικά πρόσωπα, νοµικά πρόσωπα, κοινοπραξίες αυτών, ενώσεις και συνεταιρισµοί, που ασκούν επαγγελµατική δραστηριότητα άµεσα σχετιζόµενη µε το αντικείµενο του έργου της παρούσας διακήρυξης.
Για τη συµµετοχή στη δηµοπρασία και την υποβολή οικονοµικής προσφοράς απαιτείται, επί ποινή αποκλεισµού, η κατάθεση εγγύησης συµµετοχής, για ποσό που θα καλύπτει το 5% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, µη συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α. (2.159,05 €).
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισµού παρέχονται τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες, από το Γραφείο Προµηθειών Δήµου Κισάµου (Εφ. Πολεµιστών 1941 αρ. 1 τ.κ. 73400) αρµόδια υπάλληλος Μ. Καλδέρη, τηλέφωνο 28223 40213.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τον Νοέμβριο θα καθαρίζουν τον μπαλο και θέλουν εξάμηνη σύμβαση;