Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ......

Αριθµός απόφασης 72
 Το Δηµοτικό Συµβούλιο µετά τα παραπάνω και διαλογική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας δεν υπήρξε αντίρρηση
 Αποφασίζει οµόφωνα
1. Παραχωρεί το δικαίωµα της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας περιοχής Μπάλου Δηµοτικής Ενότητας Κισάµου,στην "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ" µε δ.τ "ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ
Α.Ε", χωρίς αντάλλαγµα, για το χρονικό διάστηµα από σήµερα έως 31-3-2017 για την τοποθέτηση οµπρελών και καθισµάτων θαλάσσης στην παραλία του Μπάλου σύµφωνα µε τους όρους και τις προυποθέσεις της παραπάνω Κ.Υ.Α.
2. Δίνει το δικαίωµα στην ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε της λειτουργίας- εκµετάλλευσης των δυο υπαρχόντων οικίσκων-ενός στο χώρο στάθµευσης και ενός πριν τη παραλία του Μπάλου,που θα χρησιµοποιούνται ως αναψυκτήρια για την εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών των επισκεπτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: