Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Αγώνας της Κρήτης φιλοξενεί σήμερα δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Παρτσαλάκη σχετικά με την απαγόρευση εισόδου αυτοκινήτων στο ακρωτήρι της Γραμβούσας και την μεταφορά όσων επιθυμούν μόνο με λεωφορεία. Να τι δήλωσε στην εφημερίδα:
- "Ο Μπάλος θα ανοίγει και θα κλείνει συγκεκριμένες ώρες, όπως προβλέπει ο νόμος. Ο κόσμος θα πρέπει να αποχωρεί στις 7 το απόγευμα. Θα γίνει μία διαβούλευση με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και θεωρούμε ότι στο άμεσο μέλλον, πιθανότατα φέτος, σίγουρα τον επόμενο χρόνο, θα προχωρήσουν αυτές οι διαδικασίες.
Όσο για το κόστος (μεταφοράς από την Καλυβιανή ως και του Μπελιβάνη το ίσωμα), θα κυμαίνεται στα 4 ευρώ για εισιτήριο μετ’ επιστροφής. Ίσως όμως η τιμή να είναι και πιο χαμηλά. Να υπενθυμίσουμε ότι το κόστος σήμερα είναι το 1 ευρώ που υπάρχει κατά την είσοδο στην προστατευόμενη περιοχή, ενώ το κόστος για να φτάσετε με πλοιάριο είναι αρκετά μεγάλο, στα 25 ευρώ για εισιτήριο μετ’ επιστροφής."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στου παππού του το χωράφι να τα κάνει αυτά.. Άμα θέλουν να προστατεύσουν την περιοχή να απαγορευσουν στα καράβια να πηγαίνουν.. Αλλα σιγά μην πανε κόντρα στους εφοπλιστές και στα συμφέροντα..

Ανώνυμος είπε...

Άραγε ο Κ.Αντιδήμαρχος εννοεί και τους κατοίκους της Γραμβούσας; Θα τους υποχρεώσει να μπαίνουν και αυτοί στο λεωφορείο; Άμα η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται πραγματικά για την προστασία αυτού υπέροχου τόπου γιατί δεν αναφέρει τίποτα για τους χιλιάδες απο θαλάσσης επισκέπτες; Αυτοί δεν ενοχλούν άραγε;

Ανώνυμος είπε...

καλα το κανει η δημοτικη αρχη να τελειωνουν οι λαμογιες!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μας επουνε και τι θα κάνουν με τις παρανομες παράγκες και καντίνες μέσα στο καστελι που λειτουργούν σαν καφενεία εστιατόρια και περνούν ρεύμα απο το δημοτικό φωτισμό για την λςιτουργεια τους... Χαχαχα θα μας ταράξει στη νομιμότητα λέει αχαχχαχαχα τουλάχιστον εχουν χιούμορ γοατι στα σοβαρά δεν μπορούμε να τους παρουμε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ..
ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΦΤΙΑ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ Ο ΜΠΑΛΟΣ..
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...