Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τα έξι ζητήματα που ζητούν λύση στην Κίσαμο και η δημοτική αρχή προσπαθεί να βρει είναι. Ο Βιολογικός, οι χώροι στάθμευσης στην πόλη, ο Μπάλος, το Ελαφονήσι, το νέο στάδιο και η παραχώρηση της παραλίας του Μαύρου Μώλους από την αρχαιολογία στον Δήμο!
Θεωρώ οτι πάλι θα μείνουν κάμποσα άλυτα μιας και όπως και να το κάνουμε υπάρχουν προτεραιότητες.... ειδικά όταν αυτές φέρνουν και χρήμα. Έτσι είμαι σίγουρος οτι στα στενά περιθώρια που έχει η δημοτική αρχή μας θα κοιτάξει αυτά που είναι συνδεδεμένα με τον τουρισμό...μιας και η τουριστική περίοδος άρχισε!!!
Οπότε Μπάλος και Ελαφονήσι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας στους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: