Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ

Έχω ήσυχη την συνείδηση μου....αν και υπάρχουν ευθύνες στο συγκεκριμένο θέμα, είπε ο κ. Καλογερής σχετικά με την έγκριση των περιβαλλοντολογικών όρων για το νέο γυψωρυχείο στο Στόμιο!!! 
-Ο.κ, αφού υπάρχουν ευθύνες τότε πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο τίμημα πληρωμής, γιατί με το να αναλαμβάνεις σε κάθε λάθος σου την ευθύνη κουβεντιαστά, η κατάσταση δεν διορθώνεται;
Για φαντάσου να σε εκλέγει ο λαός να σε τιμούν σε μια θέση ευθύνης και συ σε κάθε λάθος που κάνεις .....να ζητάς συγνώμη!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Καλογερής πρέπει να ζητήσει συγνώμη για διάφορα θέματα, όπως:
1. για την ΕΜΠ του Σφακιανάκη που την είχε αναλάβει το γραφείο του
2. για την καθοδήγηση του κ. Σφακιανάκη στη σύσκεψη στην περιφέρεια πέρισυ
3. για την απόκρυψη της επανακατάθεσης του φακέλου
4. για τα λόγια που είπε στο γραφείο του περισυ στην περιφέρεια οτι γράφει στα αρ..δια του όλη την περιοχή.
5. για το "πιασιμο" διάφορων περιφ. συμβούλων το διάστημα πριν την σύσκεψη της περιφέρειας
κ 6. για τα απαξιωτικά λόγια που είπε για τους Χανιώτες ψηφοφόρους που τον έκλεξαν συη θέση που βρίσκεται...

ας του πει κάποιος ότι το πολιτικό σκήνικό έχει αλλάξει ....

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Τώρα να υποθέσω ότι αυτός που έγραψε όλα τα παραπάνω ήταν παρόν στις μαζώξεις;

Ανώνυμος είπε...

Οποιος τα έγραψε , δεν έγραψε τίποτα παραπάνω από την αλήθεια , που την ξέρουμε σχεδόν όλοι .Άσχετα εάν θέλουμε να το παραδεχτούμε η όχι.
Βέβαια δεν έγραψε και κάποια άλλα καλούδια του καλογερή που νομίζει ότι έχει να κάνει με αυστραλοπίθηκους στην Κίσαμο μας.
Πολλά θα βγουν στην φόρα , έχετε υπομονή!!!!!
Το λιγότερο που έχει να πράξει ο καλογερής είναι να παραιτηθεί (κάτι που δεν έχει σίγουρα το αντίκρυσμα να το κάνει) και ο Αποστόλης με τον Σταύρο να ξεκαθαρίσουν την θέση τους γιατιδεν γράφει μόνο η ιστορία , όλα πληρώνονται σε αυτή την ζωή!!!
Και μην ξεχνάτε και τον κολλητό τους μέσα στο Δ.Σ. του Δήμου μας και εκλεκτό Ιναχωριανό που τους ενημερώνει για τα πάντα γιατί βέβαια μία ζωή είναι μαθημένος μέσα στην ρεμούλα και στα πολιτικά γραφεία γλείφοντας την εκάστοτε εξουσία , αλλά έρχεται και η ώρα του και πολύ σύντομα.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια ήμουν παρων όταν ο κ. Καλογερής μας έλεγε "ότι και να κάνετε τα λάτομεία θα γίνουν και σας γράφω στα ...δια μου " ...και κόντεψε να τον πιάσουμε από τον λαιμό τον κύριο μέσα στο γραφέιο του στην περιφέρεια. Όσο για τον δημ. σύμβουλο τον βλέπω σύντομα μαζί με τον Καλογερή να τα πίνουν σε κανα καφενείο ή στο dancing with the stars γιατί με την αυτοδιοίκηση πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους τελειωμένο... Η πολιτική σκηνή αλλάζει και τα λαμόγια αν δεν πάνε "μέσα" θα πάνε σπιτι τους... Και όπως έχει πει και ο Ιάκωβος έχουν γνώση οι φύλακες και πλέον είναι πολλοί...
Είναι καιρός να αναλλάβουν τις τύχες αυτού του τόπου άνθρωποι με καθαρά χέρια και συνείδηση... Γιάννη θα τα πούμε σύντομα και από κοντά