Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΟΣ;


Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο με θέμα την πλήρωση αγροτικών ιατρείων από στρατιωτικούς γιατρούς,  κατέθεσε τη Δευτέρα  ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Βιρβιδάκης.
Θέμα: «Πλήρωση αγροτικών ιατρείων από στρατιωτικούς γιατρούς»
Υπάρχουν αγροτικά ιατρεία τα οποία παρά το γεγονός ότι προκηρύσσονται επανειλημμένα δεν εκδηλώνεται ενδιαφέρον για την πλήρωσή τους. Κατά το παρελθόν αγροτικά ιατρεία, τα οποία παρέμεναν κενά για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούσαν να καλυφθούν από στρατιωτικούς γιατρούς  μετά από συνεργασία των Υπουργείων Υγείας και Εθνικής Άμυνας.
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
Εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Και αν ναι μπορούν να καλυφθούν άμεσα τα κενά αγροτικά ιατρεία του Νομού Χανίων π.χ. αγροτικό ιατρείο Έλους Ιναχωρίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: