Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ;

Νηπιαγωγείο στο Καστέλλι είναι έτοιμο να κλείσει, επειδή δεν μπορούν να βρουν μέρος που να πληρεί τις προϋποθέσεις για να μετεγκατασταθεί. Μάλιστα αυτό ειπώθηκε επίσημα από εκπαιδευτικό αλλά και από τον σύλλογο γονέων του εν λόγω σχολείου.... Το δε δημοτικό σχολείο στο Έλος είναι σε τέτοιο χάλι που πριν μερικές μέρες παρ΄ολίγο να είχαμε και ατύχημα από την παλαιότητα όχι των αιθουσών αλλά της .....αυλής!
Είπαμε πάμε καλά και εν έτη 2013 τα σχολεία στην Κίσαμο απλά....κλείνουν. Επόμενο βήμα το ΕΠΑΛ......λένε κάποιοι αλλά και σ΄αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε μετά την φυγή του!!!.
- Μήπως μιας και πάτε συχνά στην Αθήνα, να κάνετε και μια επίσκεψη στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και να ζητήσετε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Ηρακλή Δρούλια, τουλάχιστον τα αναγκαία;
Αλήθεια το Λύκειο σε πιο στάδιο βρίσκεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: