Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΡΑΦΟΥΝ......

Ο δημοτικός αστυνόμος ..σφυρίζει, για την εκ περιτροπής στάθμευση στην Ηρώων Πολυτεχνείου, μόλις όμως φτάσει έξω από το νέο ΚΤΕΛ κάνει την παλαβή. Τα λεωφορεία σταθμεύουν ...σταματούν...παρκάρουν ανενόχλητα ... ποια λοιπόν η διαφορά από τον ξενομερίτη ή τον ντόπιο που σταματάει για καμιά δεκαριά λεπτά για να ψωνίσει......
Τελικά και το γράψιμο είναι επιλεκτικό στο χωριό μας ......Το ωραίο βέβαια είναι ότι μιας και δεν το καταλαβαίνουν πολύ...το σφύριγμα του αστυνόμου, το περάσαμε και στην εφημερίδα μπας και το εμπεδώσουμε!!!
Βέβαια πρέπει να θυμίσω στην δημοτική αρχή μας ότι και παλαιότερα έβγαινε ο δημοτικός αστυνόμος αλλά τότε είχαμε και 2 παρκιγκ για τους επισκέπτες μας....και υπήρχε δικαιολογία για γράψιμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: