Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΙΜΩΝΟΥΝ.....


Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για τον εντοπισμό αλλοδαπών που διαμένουν παράνομα στη χώρα, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Παλαιόχωρας και της Κουντούρας του δήμου Κανδάνου-Σελίνου.
Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν 127 άτομα, έγιναν 42 προσαγωγές και συνελήφθησαν 19 άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και μια ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της παροχής καταλύματος έναντι αμοιβής, σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη χώρα και 18 αλλοδαποί.

Φανταστείτε να κάνει κανένα ντου στο Καστέλλι..δεν θα έχουν που να τους βάλουν.... πάνω από 1000 άτομα κάθε εθνικότητας έχουν κάνει καταλήψεις και μπουκαρίσματα σε ακατοίκητα..τώρα αν συλλάβουν και αυτούς που νοικιάζουν σε λαθρομετανάστες...έ  το μισό Καστέλλι το βλέπω μέσα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: