Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ

Τεράστια επιτυχία η ημερίδα του Νέου Εμπορικού Συλλόγου, ήταν σαν μια ηλιαχτίδα μες στην καταχνιά των ημερών. Αρκετά καλή η προσέλευση δημοτών, κατατοπιστικές οι ομιλίες και άριστες οι παρουσιάσεις. Φυσικά φάνηκε και ποιοι αγαπούν την πόλη μας και ποιοι θέλουν την ανάπτυξη της. Κρίμα που ορισμένοι φορείς είχαν σοβαρότερη δουλειά εκείνη την ώρα!!! Πραγματικά κρίμα!!!
Το απουσιολόγιο με τους σωτήρες ήταν γεμάτο... εξαίρεση ο Σεβασμιότατος, ο πρώην δήμαρχος Αντώνης Σχετάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ του δήμου μας Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης αλλά και ο αντιδήμαρχο κ. Μουντάκης! Παρών οι δυο περιφερειακοί σύμβουλοι και ο κ. Σταθάκης από την μείζονα αντιπολίτευση όπως και ο κ. Κουκουράκης από την ελάσσονα!!! Θέλει δουλειά πολύ όμως ακόμα για να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν "στρατόπεδα" στην Κίσαμο.... πολύ δουλειά, και ότι όλοι πρέπει να αγωνίζονται από το ίδιο μετερίζι!!! Μπράβο πάντως στους νέους αυτούς ανθρώπους που δεν έχουν παρωπίδες και δεν παίρνουν προσταγές από κανένα!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γράψε Γιάννη όμως για το μεγάλο έργο που πρότεινε ο Σεβασμιότατος Κ.Κ. Αμφιλόχιος , όπως και για το κράξιμο που έφαγε ο Δήμος μας για το Ελαφονήσι και την κεντρική αγορά.
Μιας και η συμπαθέστατη και καλά καταρτισμένη συντοπίτισσας μας δεν ήξερε ότι δυστυχώς για τα χάλια του Ελαφονησίου και του Μπάλου υπεύθυνη είναι η Μονομετοχική Α.Ε ας την ενημερώσει ο Πρόεδρος του ΝΕΣΚ για να καταλάβει το μέγεθος και το γιατί ο τόπος της τόσα χρόνια είναι στην ίδια απαράδεκτη κατάσταση.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου

Κουκουράκης Κων/νος είπε...

Πράγματι τεράστια επιτυχία και ως πρωτοβουλία και ως συμμετοχή του κόσμου αλλά κυρίως με αυτά που αναφέρθηκαν από τους ομιλητες, επιτέλους είδα να μπαίνει η σπίθα για μια καινούργια αρχή στη βάση της ανάπτυξης και της ευημερίας οι οποίες θα απευθύνονται στους πολλούς και όχι στους λίγους.