Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΑΜΕ

Τελικά η κ. Πολύζου σαν μια έμπειρος δημοσιογράφος κατάφερε να τα φέρει όλα τούμπα και όλα πήγαν καλά....φυσικά δεν ξέχασε να ρίξει και την μπηχτή στον απών Δήμαρχο.... "τον έχω καλέσει πολλές φορές και όλο δεν έρχεται". Τι να τον κάνεις κυρία Πολύζου, αφού είχες τους δυο που ήξεραν τα πάντα για την περιοχή του Ελαφονησιού!!!
Πάντως το συμπέρασμα είναι απλό.... αφού δόθηκαν 2 περιβαλλοντολογικές άδειες στην τρίτη θα είχαν ..... τύψεις οι κυβερνώντες;
Φυσικά ο αντιδήμαρχος ποιο ψύχραιμος ...κατάφερε να πείσει τον κ. Καλογερή λέγοντας του... ότι θα ξανασυνεργαστούν για το θέμα αυτό.....τώρα μάλλον για το 4ο ορυχείο θα έλεγαν αν κατάλαβα καλά!!!
Θέλω να πω ότι η στάση του Κώστα του Κουκουράκη ήταν η γνωστή..."το ίδιο κάνει είτε μια είτε 4 άδειες κι αν  υπογράψει ο υπουργός, λατομεία έτσι και αλλιώς δεν θα γίνουν σας το υπόσχομαι προσωπικά"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: