Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ

O Διαιτητής ζητάει τα ρέστα ...δεν φτάνει που πήγε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, δεν φτάνει που δημιούργησε νέο κρητικό πόλεμο, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ..φταίει λέει ο παράγοντας της ΕΠΣ Χανίων που με απείλησε.... χαρώτο εγώ!!
Ας μας πει λοιπόν ο εν λόγω διαιτητής και τι βαθμό του έβαλε ο παρατηρητής διαιτησίας και ιδιαίτερα στον β΄επόπτη..που έκανε λες και έπαιζε σε αλάνα....Μετά ας ξανακάτσει στο θρανίο και να μάθει ότι όταν ακυρώνει ένα γκολ που μπαίνει με δόλο δείχνει κίτρινα κάρτα στο ποδοσφαιριστή που το κάνει.... 
Και τέλος, αν ο παράγοντας της ΕΠΣ είπε αυτά που λέει ο διαιτητής, να μας βρει μάρτυρα...γιατί μάλλον τ΄αυτάκια του διαιτητή ακούν ότι θέλουν...
Πάντως για την φασαρία (καταδικαστέα ως προς το πέταγμα αντικειμένων) που έγινε προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο τέλος, δεν ήταν αναμενόμενη .... και έχω μια υποψία ότι υπήρχε δάκτυλος εκτός πόλεως....  αυτό το πράγμα θέλει διερεύνηση..... Χανιώτικος δάκτυλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: