Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥ

Πλάκα έχει με το χαράτσι που τώρα πλέον βεβαιώθηκε και έχει σταλεί στις εφορίες...... Οι ΔΟΥ με την σειρά τους σου στέλνουν ειδοποίηση ότι επειδή δεν πληρώσατε η οφειλή σας είναι εδώ, και μην μας ξεχάσετε.......η πλάκα βέβαια είναι ότι στο κάτω μέρος του μπιλετακιού, γράφει ότι αν δεν είσαστε εσείς αυτός που σας βάλαμε τον φόρο να έλθετε από την κατά τόπους ΔΟΥ για να σας το αφαιρέσουμε..... 
- Πλάκα τεράστια, για λάθη του κράτους να χάσουμε ένα μεροκάματο για να πάμε να περιμένουμε στην ουρά στα Χανιά .... κι αν τελικά βρούμε και άκρη. Αλήθεια για αυτά τα λάθη μήπως είναι ώρα να εισπράττουμε και μεις τουλάχιστον τα έξοδα μας.....Στουρνάρια!!!
Παράδειγμα απλό.. το ρολόι της ΔΕΗ είναι στο όνομα του θείου σας, αλλά ο θείος μας άφησε χρόνους .....για να μην χάσουν το χαράτσι σας κάνουν κληρονόμο με το ζόρι ..... τα Στουρνάρια!!! Η απορία μου βέβαια είναι πως βρήκαν τους κληρονόμους..... Αύριο θα σας το βγάλω φωτοτυπία για να γελάσουμε.... έ ρε Εισαγγελέα που θέλετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: