Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΕΣ


  Καταγγελία έφτασε στο αστυνομικό τμήμα Κισάμου σχετικά με την κλοπή της περίφραξης αλλά και της μεμβράνης της λιμνοδεξαμενής των Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Κισάμου.
Μετά από αυτοψία του Υδρονομέα όσο και του Προέδρου του Οργανισμού διαπιστώθηκε στην λιμνοδεξαμενή των Αγίων Θεοδώρων Δήμου Κισάμου ότι : 
Έχει γίνει αφαίρεση του πλέγματος περίφραξης της λιμνοδεξαμενής μήκους περίπου 1.000 μέτρων.
Ταυτόχρονα έχει γίνει και αφαίρεση των σωλήνων στήριξης της περίφραξης περιμετρικά της λιμνοδεξαμενής.
 Και η καταγγελία καταλήγει ..... κατά την αυτοψία μέλη του Οργανισμού μας κατήγγειλαν ότι πολλοί συνδημότες μας, όχι καταγόμενοι από την Τ.Κ. Βάθης, έχουν προβεί στην αφαίρεση του υγιούς κομματιού της μεμβράνης προστασίας προς ιδίαν χρήση τους.   
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες όπως να αντιμετωπιστεί αυτό το συνεχιζόμενο φαινόμενο, το οποίο προκύπτει από προηγούμενες καταγγελίες του Οργανισμού μας, της ασυδοσίας και της καταστροφής της δημόσιας περιουσίας.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι ντροπή της περιοχής να ζητάει αποκατάσταση της λιμνοδεξαμενής και οι ίδιοι να την λεηλατούν λες και κάνουν πλιάτσικο εις βάρος των τούρκων η των γερμανων κατακτητών.Αυτό για τους μη μόνιμους κάτοικους μάλλον αναφέρεται σε όλα αυτά τα καλόπαιδα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην περιοχή και την λυμαίνονται με πολλούς τρόπους δυστυχώς όμως με την ανοχή των ντόπιων.Ξυπνήστε γιατί σίγουρα δεν φταίνε μόνο οι άλλοι που βιάζεται η περιοχή σας τόσο βάναυσα , είδατε τι γίνεται με τα λατομεία τι δούλεμα τρώτε από το κράτος και την περιφέρεια .Ειδάλως είσαστε άξιοι της μοίρας σας και μην ξεχνάτε την δουλία των γύψων αλλά και το πέταγμα των συρματοπλεγμάτων της εταιρείας στο ελαφονήσι.

Ανώνυμος είπε...

Ο τόπος μας είναι από τους πιο φιλόξενους της Κρήτης. Ανεχόμαστε, σαν την Ελλάδα, πάρα πολλά κακά και καταστάσεις αλλά κάποια στιγμή ξεσηκωνόμαστε και τότε όσοι φιλοξενούμενοι δεν μας έχουν σεβαστεί θα μας νιώσουν στο πετσί τους, είτε για τις κλοπές, είτε για τις ρουφιανιές,είτε για τις καταπατήσεις, είτε για τις απειλές, είτε, είτε...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς από την περιοχή μας οι "ξένοι" μόνο θέλουν να πάρουν χωρίς να τους νοιάζει τι θα αφήσουν πίσω τους. Ελπίζω να αφήσουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Νομίζω ότι η καλύτερη λύση θα ήταν μια μόνιμη αστυνομική δύναμη στην περιοχή της Χρυσοσκαλίτισσας μιας και η ξενόφερτη εγκληματικότητα στην περιοχή έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.