Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ

Σφυρίζει ο δημοτικός αστυνόμος......για να καθαρίσει την Ηρώων Πολυτεχνείου, από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα .. αλλά το τραγελαφικό είναι ότι στο δρόμος του νοσοκομείου το ασθενοφόρο είναι φρακαρισμένο. Τραγική η κατάσταση, θυμίζει νοικοκυρά που σκουπίζει το σπίτι της και πετά τα σκουπίδια κάτω από το χαλί..... Άντε μονοδρομείστε ένα τουλάχιστον δρόμο (αυτό του νοσοκομείου) μα κανένας δεν θα σας πει εντελώς τίποτα. 
Μάλιστα ένας μονόδρομος που έγινε επί δημαρχίας κάποιου άλλου δημάρχου.... για να εξυπηρετηθεί κάποιος δικός του, δυστυχώς παραβιάζεται καθημερινά και όχι μόνο από τους πολίτες, αλλά και από την δημοτική αρχή...φωτογραφίες μπόλικες.
Αυτά τα μικρά λείπουν πολύ από το να λεγόμαστε πόλη....και αφού δεν μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο ...ας τα φτιάξετε τουλάχιστον, μια απόφαση είναι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: