Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ

Το ιστορικό με τις παραλείψεις από την περιφέρεια όπως το έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρο του Δ.Σ του Δήμου Κισάμου Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης
8/2/2012 συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος. Ο ίδιος ο επενδυτής δηλώνει ότι ανακαλεί το επενδυτικό σχέδιο προκειμένου να αδειοδοτηθεί περιβαλλοντικά. 
Στις 10/2/12 ο επενδυτής στέλνει έγγραφο στον κ. Καλογερή και ανακαλεί την απόσυρση του επενδυτικού του σχεδίου. 
Στις 22/2/12 η Επιτροπή κατεβαίνει στο Στόμιο, παρουσία όλων μας. Κανένας δεν μας ενημερώνει για την ανάκληση της απόσυρσης. Η απόσυρση έχει κοινοποιηθεί και στο Υ.Π.Ε.Κ.Α. Περνάνε σχεδόν 10 μήνες από την απόσυρση, η Επιτροπή Περιβάλλοντος δεν γνωμοδοτεί καθόλου και έρχεται ο υπουργός κ. Καλαφάτης στις 3/1/2013 να αδειοδοτήσει περιβαλλοντικά το γυψωρυχείο στο Στόμιο. Οι σκοπιμότητες και οι σκέψεις είναι προφανείς. Η διοίκηση έρχεται σε αντίθεση με την τοπική κοινωνία, με όλους τους Φορείς, με δύο ομόφωνες αποφάσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου που είναι συνέχειά του», «ένα αραγές μέτωπο όλων των τοπικών Φορέων διασπάται και διασπάται από την πλευρά της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας κ. Καλογερή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: