Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.....


Ένας 18χρονος άνεργος από τη Σούδα είναι ο άνθρωπος που αφαίρεσε την προτομή του σμηναγού Ηλιακή προκαλώντας πανελλήνιο σάλο για την προσβολή της μνήμης του ήρωα της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι αστυνομικές Αρχές των Χανίων  μέσα σε μόλις 48 ώρες κατάφεραν να φτάσουν στο δράστη, ο οποίος μετά τη σύλληψή του ομολόγησε για την πράξη του.
Ο νεαρός, που είναι γιος χωρισμένης οικογένειας, φέρεται να έχει επικαλεστεί οικονομικά προβλήματα, τα οποία και τον ώθησαν, όπως υποστηρίζει, να αφαιρέσει τη χάλκινη προτομή, την οποία σχεδίαζε να πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης υλικών........ 
-Ποια μάντρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: