Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....


Ο οδικός άξονας που διατρέχει τη βόρεια πλευρά του νησιού αποτελεί έναν εκ κατασκευής επικίνδυνο δρόμο, ο οποίος, εκτός του ότι δεν εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες της Κρήτης, έχει γίνει η αιτία αναρίθμητων θανατηφόρων ατυχημάτων.
Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τις προσπάθειες τόσο των Βουλευτών, όσο και της Περιφέρειας Κρήτης και παρά το γεγονός ότι, με απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, σχεδόν σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας έχουν κατασκευαστεί σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι, κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό μέχρι στιγμής για το νησί μας. Είναι προφανές ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το τίμημα σε ανθρώπινες ζωές είναι πολύ μεγάλο.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:
Ερωτάται ο κ. Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, αν στον σχεδιασμό του αρμόδιου Υπουργείου εντάσσεται ως σκέψη, πολύ δε περισσότερο ως πρόθεση, η κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου, που θα ενώνει τα δύο άκρα της Κρήτης.

Λίγο μετά το δυστύχημα στο Ηράκλειο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: