Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ


Ούτε μια ούτε δυο αλλά... πέντε σελίδες χρειάστηκαν για να καταγραφούν τα ακίνητα της πρώην υφυπουργού Εργασίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα, σύμφωνα με τη δήλωση των περιουσιακών της στοιχείων που δημοσιοποιήθηκε.
Στο πόθεν έσχες της υφυπουργού αναφέρεται ότι κατέχει συνολικά 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία.

Ειδικότερα, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας: 7 παρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερίσματα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις».
Σημειώνεται ότι μαζί με τον σύζυγο της και τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα (και την κόρη της) έχουν στην κατοχή τους: Στη Σύρο 7 οικίες, 1 παρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!
Παράλληλα,  η κα Νταλάρα κατέχει ομόλογα αξίας 432.000 ευρώ, χιλιάδες αμοιβαία κεφάλαια δικά της αξίας 1,17 εκατ.ευρώ και καταθέσεις ύψους 980.000 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι ο σύζυγος της αγόρασε αυτοκίνητο 3779 κυβικών αξίας  99.830 ευρώ, ενώ έχουν στην κατοχή τους έχουν σκάφος αναψυχής από 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: